پیام خراسان

آخرين مطالب

جاهای دیدنی مشهد در شب | شب در مشهد کجا بریم؟ اجتماعي

جاهای دیدنی مشهد در شب | شب در مشهد کجا بریم؟
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - جاهای دیدنی مشهد در شب انتخاب گردشگرانی است که علاقه‌مند هستند تا در شب‌های این شهر از مکان‌های مختلف دیدن نمایند. در این مقاله به معرفی تا با پاتوق های شبانه و جذاب مشهد پرداخته ایم.
مشهد شهری در شمال شرقی ایران است که به عنوان پایتخت معنوی و اولین کلان‌شهر مذهبی جهان شناخته می‌شود. امروزه بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی جهت سفر به این شهر علاقه‌ای بسیاری نشان می‌دهند و این افراد در حین سفر به‌دنبال بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر مشهد هستند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
برخی از گردشگران تور هوایی مشهد به شب‌گردی و تجربه تفریحات شبانه علاقه دارند و ترجیح می‌دهند که از جاذبه‌های گردشگری در شب بازدید نمایند. برای این‌که این افراد بتوانند به هدف خود دست یابند بهتر است که با جاهای دیدنی مشهد در شب آشنایی بیشتری داشته باشند.
حرم مطهر امام رضا (ع) از جمله باشکوه‌ترین مکان‌های دیدنی و معنوی مشهد حرم مطهر امام رضا ( ع ) آرامگاه امام هشتم شیعیان است. حرم امام رضا (ع) مکانی زیبا و آرام‌بخش برای زائران خارجی و ایرانی بوده و هرساله گردشگران بسیاری برای رسیدن به آرامش معنوی به این مکان که سمبل پاکی است مراجعه می‌کنند. اگر شما نیز به‌دنبال جاهای دیدنی مشهد در شب هستید می‌توانید حرم امام رضا (ع) را برای کسب آرامش انتخاب نمایید. حرم امام رضا (ع) از بخش‌های مختلف از جمله بارگاه امام رضا (ع)، کتابخانه، موزه و رستوران تشکیل شده است.
منطقه گردشگری چالیدره؛ از پاتوق ‌های شب گردی از جلمه مکان‌های تفریحی شهر مشهد می‌توان به چالیدره که در شهرستان طرقبه واقع شده اشاره کرد. این مکان تفریحی به‌دلیل قرار گرفتن در کنار دره ارغوان و سایر دره‌ها دارای آب‌وهوای بسیار شگفت‌انگیز و سرسبزی است. منطقه گردشگری چالیدره؛ از پاتوق‌های شب‌گردی به حساب می‌آید که امکانات تفریحی همچون رستوران برج گردان و تله‌کابین را در خود جای داده است. مساحت این مجموعه تفریحی به 1500 هکتار می‌رسد و شما می‌توانید شب‌های به یادماندنی را در این مکان تجربه نمایید.

پیام خراسان

طرقبه در فاصله 16 کیلومتری از شهر مشهد شهری به نام طرقبه قرار گرفته که در قسمت انتهایی غربی بلوار وکیل آباد به چشم می‌خورد. این شهر در جنوب غربی شهر مشهد در مسیر جاده جاغرق واقع شده و از سمت غرب و شمال به کوه بینالود و کوه تخت رستم محدود می‌شود. برای رفتن به طرقبه هم می‌توانید از مترو مشهد استفاده کنید و هم می‌توانید با وسیله شخصی به سمت خیابان وکیل آباد بروید؛ سپس از جاده‌ای که به سمت بلوار امام رضا می‌رود خود را در انتهای بلوار به طرقبه برسانید. جالب است بدانید که طرقبه در بین جاهای دیدنی مشهد در شب قرار داشته که گردشگران بازدید از آن را برمی‌گزینند.
شاندیز یکی از اصلی‌ترین مکان‌های توریستی شهرهای خراسان رضوی شاندیز مشهد نام دارد که جاذبه‌های گردشگری بسیاری را در خود جای داد. شاندیز مشهد منطقه‌ای است که در آن دره‌هایی باصفا و رودهایی پرآب به چشم می‌خورند و انسان از دیدن درختان سربه‌فلک کشیده آن نهایت لذت را خواهد برد؛ به همین دلیل این مکان در بین جاهای دیدنی مشهد در شب قرار گرفته است. منطقه شاندیز از آب‌وهوایی معتدل و رودخانه‌های دائمی و فصلی برخوردار است و در فاصله 25 کیلومتری غرب مشهد قرار دارد. توصیه می‌شود تا در سفر خود به مشهد از منطقه شاندیز دیدن کنید.

پیام خراسان

مجتمع کوهسر یکی از جاهای دیدنی در شهر مشهد مجتمع کوهسر نام دارد که این مکان گردشگری از شهرت بالایی برخوردار است. مجتمع کوهسر علاوه‌بر این‌که یکی از جاذبه‌های گردشگری مشهور مشهد به‌شمار می‌رود، به عنوان یکی از زیباترین مجتمع‌های تجاری در ایران نیز شناخته می‌شود که هرساله تعدادی از گردشگران برای بازدید از آن به شهر مشهد سفر می‌کنند.
این مجتمع دارای 5 طبقه بوده و 20 متر ارتفاع دارد. موقعیت مکانی مناسب آن و نزدیک بودن به خیابان‌های مهم شهر مشهد سبب شده تا این مجتمع تجاری مورد توجه بسیاری از افراد قرار بگیرد. اگر شما نیز به‌دنبال تفریح و خرید در شب‌های مشهد هستید می‌توانید برای بازدید از این مجتمع اقدام کنید.
قدم زدن در بام ‌های مشهد یکی دیگر از گزینه‌ها برای افرادی که به‌دنبال جاهای دیدنی مشهد در شب هستند قدم زدن در بام‌های مشهد است. شهر مشهد 3 بام دارد که شما می‌توانید با انتخاب یکی از آن‌ها، شبی به یادماندنی را در کنار عزیزانتان داشته باشید. اولین بام خورشید نام داشته که در این مکان تفریحی شما می‌توانید از امکاناتی نظیر زمین بازی کودکان، زمین بادبادک بازی، پیست دوچرخه، تله‌کابین، شهر برفی، باغ وحش و آلاچیق‌های موجود در این مکان بهره‌مند شوید.
بام دیگری که در شهر مشهد وجود دارد به نام هفت تیر است که بیشتر افراد برای کوهنوردی به این مکان مراجعه می‌کنند. سومین بام نیز بام خلج نام داشته که در کنار آن یک حوضچه طبیعی به چشم می‌خورد و شما می‌توانید شبی آرامش‌بخش را در این بام پشت سر بگذارید.
بازدید از آرامگاه فردوسی و توس بازدید از آرامگاه فردوسی و توس نیز یکی دیگر از جاهای دیدنی مشهد در شب به‌شمار می‌رود که می‌توانید در ساعات دلخواه به این مکان‌ها مراجعه نمایید. همچنین شما می‌توانید در هنگام بازدید از آرامگاه فردوسی از دیگر امکاناتی که در این قسمت در نظر گرفته شده‌اند نیز استفاده کنید. پیشنهاد می شود تا در زمان بازدید از آرامگاه فردوسی نیز از امکاناتی مانند کتابخانه و موزه موجود در این مکان دیدن کنید. در کنار آرامگاه فردوسی آرامگاه مهدی اخوان ثالث و محمدرضا شجریان نیز قرار دارند و شما می‌توانید در این زمان از این آرامگاه‌ها نیز دیدن فرمایید.
بازارهای و مراکز خرید مشهد در شب باتوجه به تنوعی که بازارهای شهر مشهد دارند شما می‌توانید این مکان‌ها را نیز در شمار جاهای دیدنی شهر مشهد قرار دهید. همچنین با در نظر گرفتن سنت دیرینه ایرانیان که در هنگام سفر برای عزیزان خود سوغاتی‌هایی را تهیه می‌کنند شما نیز می‌توانید از این مکان‌ها بازدید کرده و اجناس مورد نظر خود را خریداری نمایید. در این هنگام می‌توانید بازدید از بازارهایی مانند مرکز خرید الماس شرق مشهد، مجتمع تجاری آرمیتاژ، مجتمع تجاری اطلس، مجتمع تجاری وصال، مجتمع تجاری پروما، مجتمع تجاری ویلاژ، مجتمع تجاری کیان، مجتمع تجاری آرمان و ... را برگزینید.
گشت و گذار شبانه در خیابان‌ های مشهد گشت‌وگذار شبانه در خیابان‌های مشهد یکی دیگر از انتخاب‌هایی است که افراد علاقه‌مند به بازدید از جاهای دیدنی مشهد در شب می‌توانند آن‌ را انتخاب نمایند. در شهر مشهد کافه‌ها، رستوران‌ها و دیگر مکان‌هایی وجود دارند که شما می‌توانید در هنگام گشت‌وگذارهای شبانه به آن‌ها سری بزنید و شبی خاطره‌انگیز را برای خود به ثبت برسانید.
سخن آخر
جاهای دیدنی مشهد در شب انتخاب گردشگرانی است که علاقه‌مند هستند تا در شب‌های این شهر از مکان‌های مختلف دیدن نمایند. اگر شما نیز از دسته افرادی هستید که ترجیح می‌دهید در شب برای بازدید از مکان‌های گردشگری شهر مشهد اقدام کنید می‌توانید به بازدید مکان‌هایی مانند آرامگاه فردوسی، گشت‌وگذار در خیابان‌ها و بازارهای مشهد، قدم زدن در هر یک از بام‌های شهر مشهد و... بپردازید.
کد خبر 665093

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/549620/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

چهارمین دوره مسابقات کشتی با چوخه در آلماجق برگزار شد

وقتی برای اولین بار لوله‌کشی آب به تهران آمد

هشدار کوبنده سپاه پاسداران به مقامات آمریکا و اسرائیل

معرفی برترین دختران دوومیدانی‌کار در پایان قهرمانی کشور

تصاویری از تشرف آیت‌الله جوادی آملی به حرم امام علی(ع)+ جزئیات

قهرمانی خراسان‌شمالی در مسابقات جودو جوانان کشور

صیادمنش با گل غیبت شد!

تیم منتخب بوندسلیگا در تسخیر شاگردان کمپانی!

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

کشتی آزاد نونهالان کشور/ مازندران قهرمان شد/ تهران در جایگاه دوم

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا

راز قتل استاد دانشگاه در ارتفاعات تهران فاش شد

مهمانان خاص مراسم سالگرد شهید رئیسی در مشهد (عکس)

امیر قلعه نویی: انتقاد دارم که چرا به طارمی کم بازی می‌دهند/ می‌خواهم بازی آخر با لباس یکدست سبز در مشهد بازی کنیم/ تراکتور شایسته قهرمانی بود

انتقاد دارم که چرا به طارمی کم بازی می‌دهند/ می‌خواهم بازی آخر با لباس یکدست سبز در مشهد بازی کنیم/ تراکتور شایسته قهرمانی بود

روند لاکچری شدن کالاهای اساسی ادامه دارد؛ این بار نوبت لوبیاست

کاروان زیر سایه خورشید این بار به روستای تکه نهاوند رسید + فیلم

ناشران خارجی حضور فعالی در نمایشگاه کتاب تهران دارند

تمهیدات اورژانس استان تهران در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب

61 میلیارد تومان فروش در سه روز اول نمایشگاه کتاب

قطعه «گل سنگم» استاد انوشیروان روحانی با پیانوی سامان احتشامی

سرمربی جدید تیم ملی عراق معرفی شد

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

تغییر موضع آموریم؛ کاسمیرو دیگر فروشی نیست!

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

پیام توییتری پزشکیان به مناسب میلاد امام رضا(ع)/ بخشی از همبستگی ما ایرانی‌ها حول عشق به حضرت رضا شکل گرفته است

استقبال از پرچم بارگاه رضوی در شرکت مجتمع فولاد خراسان

تجلیل میراسماعیلی از پیشکسوت جودو/ پایان مسابقات جودو قهرمانی جوانان کشور در یزد

پیام توییتری پزشکیان به مناسب میلاد امام رضا(ع)

تکرار قهرمانی جودوکاران خراسان شمالی در مسابقات کشوری جوانان

مدرسه انقلاب، مدرسه بصیرت و جهاد تبیین است

موسیقی مقامی خراسان در موزیک ویدئوی «برج ولایت»

ارائه خدمات هلال‌احمر به بیش از 320 نفر در روستای فردوس هویزه

پیداشدن استخوان‌های یک استاد دانشگاه در ارتفاعات شمال تهران

راز قتل استاد دانشگاه در ارتفاعات کوهستانی تهران

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات + تصاویر

رونمایی از 4 تجهیز تولید بار اول در نفت فلات قاره